Kvalitet genom specialisering

Inför ditt besök

För att vi ska kunna ge dig bästa möjliga service samt garantera patientsäkerheten ber vi dig ta med följande när du kommer till oss:

  • Giltig legitimation
  • Frikort

Patientavgifter

Vi har vårdavtal med Stockholms läns landsting vilket innebär att landstingets patientavgifter gäller. Mer information kring detta hittar du på 1177.selänk till annan webbplats. Frikort gäller.

Tolk

Om du behöver tolk vid ditt besök vänligen kontakta oss i god tid.

Ombokning/avbokning av tid

Om du behöver boka om eller avboka din tid vänligen kontakta oss i god tid. Du gör det lättast och säkrast genom att logga in på 1177.selänk till annan webbplats. Observera att du inte kan se din bokade tid eller välja en ny tid själv utan endast meddela oss om att du önskar av- eller omboka. Du kan självklart skriva önskemål om tid, vi försöker att tillgodose detta i största möjliga mån. Det går även bra att om- och avboka per telefon, se Kontaktlänk till annan webbplats.

Sjukresa

En sjukresa är en resa mellan ditt hem och en vårdgivare. Alla sjukresor grundar sig på en medicinsk bedömning och det är din vårdgivare som beslutar om du är berättigad till resa. Du kan alltså inte själv kräva att få sjukresa. Kontakta den vårdgivare som begärt undersökningen hos oss om du anser dig behöva sjukresa.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.