Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Ortho Center Göteborg endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon.

Om du som patient inom en 14-dagarsperiod innan ditt mottagningsbesök/operation vet att du utsatts för smitta ber vi dig att kontakta oss per telefon.

Tel 031-81 82 50

FAQ

Frågor och svar för rehab

Hur blir jag patient?

Svar:

Offentligt: Du behöver inte någon remiss för att boka tid till en fysioterapeut. Vi är anslutna till hälso-och sjukvården i Västra Götaland och följer deras regler. Det innebär att du betalar 100 kr. per besök och avgiften är frikortsgrundande.

Privat: Vi har avtal med de flesta försäkringsbolag. Om du har en privat sjukvårdsförsäkring så ringer du först ditt försäkringsbolag så ordnar de tid till oss.

Hur gör jag om jag måste avboka min tid?

Svar:

Gällande återbud och avbokningar vore vi tacksamma om det sker i så god tid som möjligt. Återbud senare än 24 timmar innan avtalad tid debiteras privat. Det går bra att avboka er tid både på telefonsvar och mail.

  • VGR debiteras med 100 kr (enligt gällande hälso och sjukvårdstaxa)
  • Privata Sjukförsäkringspatienter debiteras med 200 kr

Finns det parkering utanför Ortho Center Rehab?

Svar:

Vi har inga egna parkeringsplatser men det finns parkeringsmöjligheter framför Hotell Waterfront och/eller vid Restaurang Sjömagasinet.

Finns ni i samma hus som Ortho Center IFK-kliniken?

Svar:

Ja! Ortho Center Rehab har en mottagning på Annedalskliniken för privata och försäkringsbolagspatienter

Hur långt tid tar ett besök?

Svar:

Om du träffar fysioterapeuten för första gången så kan du räkna med ca 40 min.

Tar ni emot barn?

Svar:

Ja, flera av våra fysioterapeuter är specialiserade på barnrehabilitering.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.