Välkomna till oss!

Med anledning av Coronaviruset vill vi förtydliga att GHP Ortho Center Göteborg endast bedriver planerad sjukvård. Det innebär att vi inte tar emot eller behandlar patienter med smittsamma sjukdomar. Vi är mycket noggranna med att upprätthålla en säker miljö, fri från smitta för dig under din behandling.

Om du skulle få tecken på infektion såsom luftvägssymptom, hosta, eller feber ber vi dig att kontakta oss per telefon.

Om du som patient inom en 14-dagarsperiod innan ditt mottagningsbesök/operation vet att du utsatts för smitta ber vi dig att kontakta oss per telefon.

Tel 031-81 82 50

Om oss

Om GHP Ortho Center Göteborg

Kliniken grundades av Leif Swärd 1997 där han ville skapa ett specialiserat center med omsorgsfullt utvalda läkare, hög tillgänglighet och noggrann eftervård. 2007 gick IFK Kliniken in i koncernen GHP Specialty Care och tog namnet GHP Ortho Center Göteborg. Verksamheten flyttade till Annedalskliniken där vi byggde vår helt egna enhet för att kunna garantera absolut högsta kvalitét med toppmoderna operationssalar och utrustning.

I dag är vi totalt 65 anställda uppdelad på mottagning, rehab samt operation. Vårt mål är en obruten vårdkedja där du som patient ska känna dig trygg från första besöket på vår mottagning till efter en eventuell operation.

 

Våra medarbetare

 

Vårt motto är kvalitet genom specialisering. Hos oss har varje ortoped sin subspecialitet inom ortopedin och tar bara hand om patienter inom just sin specialitet. Detta tillsammans med erfarenheten av 10 000 förslitnings- och idrottsskador per år gör att vi kan hålla högsta kvalitet.

KONTAKT

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att ta kontakt med oss!

BLI PATIENT

Det finns tre olika sätt du kan bli patient hos oss. Läs mer om hur!

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.