Bli Patient

I Sverige pågår just nu ett stort arbete med att skapa ett system för sammanhållen journalföring. För att vi som vårdgivare ska ha möjlighet att ta del av informationen som finns i den sammanhållna journalen behöver vi få ditt samtycke. Ditt samtycke samlar vi in antingen genom att vi frågar dig när du är på plats hos oss, eller genom att en annan vårdgivare frågat dig innan du kommer till oss. Läs mer här Pdf, 74 kB.

 

Det finns olika sätt för dig som patient att få komma till oss

1. Sjukvårdsförsäkring

Vi har avtal med alla försäkringsbolag. Kontakta ditt bolag så hjälper de dig med bokning för vidare vård.
 

2. Vårdgaranti

Om du väntar på en bedömning/operation i ditt hemlandsting och de inte kan uppfylla kravet på vårdgaranti har du rätt att söka till Ortho Center Göteborg via så kallat vårdgaranti. Kontakta ditt hemlandsting och deras vårdgarantienhet för mer information och vidare handläggning (för kontaktuppgifter gå in på 1177.se och välj aktuellt landsting).


Invaliditetsintyg

Har du en begäran från ditt försäkringsbolag för utfärdande av invaliditetsintyg? I så fall, maila oss den på intyg@orthocenter.se för tidsbokning.

För Rehab och Fysioterapi gäller även vårdvalet

Det innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till. För mer information om Vårdval Rehab och vilka rehabiliteringsmottagningar som är valbara, klicka här.

Vårdval Rehab - Vi är en del av Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen, vilket innebär att du som patient själv kan välja att göra din rehab hos oss. Besöket är subventionerat av VGR och kostar 100:- per besök. Barn och ungdomar betalar ingen avgift upp till 20 års ålder. Högkostnadskort gäller.

För Vårdval rehab kan du även enkelt boka in ditt första besök själv. Ladda ner vår app GHP Online och sök upp Ortho Center Göteborg eller öppna hemsidan via webbläsen (klicka nedan på ’Till digital mottagning’).

Ladda ner appen i App Store eller Google Play

KONTAKT

Har du frågor eller funderingar? Tveka inte att ta kontakt med oss!

Behandlingar

Läs mer om våra behandlingar och vad vi kan hjälpa dig med

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.