Kvalitet genom specialisering

Rehab

Välkommen till GHP Ortho Center Rehab.
Vi är fysioterapeuter och arbetsterapeuter specialiserade på omhändertagande, rehabilitering. Vi gör bedömningar och hjälper dig i din rehabilitering efter skada eller operation. Vår ambition är alltid att erbjuda dig rehabilitering i frontlinjen och därmed bästa förutsättningar till ett aktivt liv. Den 1 september 2014 infördes Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen. Detta innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till.

Bli vår patient


Vi finns på Annedal och klippan i Göteborg. På Annedal erbjuder vi rehab för patienter med privat sjukvårdsförsäkring. I våra lokaler på Klippan tar vi emot patienter via landstingen via vårt avtal med vårdval rehab.


Sjukvårdsförsäkring - kontakta ditt försäkringsbolag så bokar de in en tid åt dig.

Vårdval Rehab - Vi är en del av Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen, vilket innebär att du som patient själv kan välja att göra din rehab hos oss. Besöket är subventionerat av VGR och kostar 100:- per besök. Barn och ungdomar betalar ingen avgift upp till och med 20 års ålder. Högkostnadskort gäller.

Remiss - Du behöver ingen remiss för att gå på rehab hos oss.

Välkomna att ringa oss på 031 - 81 70 60

.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.