Kvalitet genom specialisering

Rehab

Välkommen till GHP Ortho Center Rehab.
Vi är fysioterapeuter och arbetsterapeuter specialiserade på omhändertagande, rehabilitering och träning av ortopediska och idrottsmedicinska skador och besvär. Vi gör bedömningar och hjälper dig i din rehabilitering efter skada eller operation. Vår ambition är alltid att erbjuda dig rehabilitering i frontlinjen och därmed bästa förutsättningar till ett aktivt liv. Den 1 september 2014 infördes Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen. Detta innebär att du som patient själv kan välja vilken rehabiliteringsenhet du vill vända dig till.

Bli vår patient


Vi finns på Annedal och klippan i Göteborg. På Annedal erbjuder vi rehab för patienter med privat sjukvårdsförsäkring. I våra lokaler på Klippan tar vi emot patienter via landstingen via vårt avtal med vårdval rehab.


Sjukvårdsförsäkring - kontakta ditt försäkringsbolag så bokar de in en tid åt dig.

Vårdgaranti - Vi är en del av Vårdval Rehab i Västra Götalandsregionen, vilket innebär att du som patient själv kan välja att göra din rehab hos oss. Besöket är subventionerat av VGR och kostar 100:- per besök. Barn och ungdomar betalar ingen avgift upp till och med 19 års ålder. Högkostnadskort gäller.

Remiss - Du behöver ingen remiss för att gå på rehab hos oss.

Välkomna att ringa oss på 031 - 81 70 60

Frågor och svar för rehab

Hur blir jag patient?

Svar:

Offentligt: Du behöver inte någon remiss för att boka tid till en fysioterapeut. Vi är anslutna till hälso och sjukvården i Västra Götaland och följer deras regler. Det innebär att du betalar 100 kr. per besök och avgiften är frikortsgrundande.

Privat: Vi har avtal med de flesta försäkringsbolag. Om du har en privat sjukvårdsförsäkring så ringer du först ditt försäkringsbolag så ordnar de tid till oss.

Hur gör jag om jag måste avboka min tid?

Svar:

Gällande återbud och avbokningar vore vi tacksamma om det sker i så god tid som möjligt. Återbud senare än 24 timmar innan avtalad tid debiteras privat. Det går bra att avboka er tid både på telefonsvar och mail.

  • VGR debiteras med 100 kr (enligt gällande hälso och sjukvårdstaxa)
  • Privata sjukvårdsförsäkringspatienter debiteras med 200 kr

Finns det parkering utanför Ortho Center Rehab?

Svar:

Vi har inga egna parkeringsplatser men det finns parkeringsmöjligheter framför Hotell Waterfront och/eller vid Restaurang Sjömagasinet.

Finns ni i samma hus som Ortho Center IFK-kliniken?

Svar:

Ja! Ortho Center Rehab har en mottagning på Annedalskliniken för privata och försäkringsbolagspatienter

Hur långt tid tar ett besök?

Svar:

Om du träffar fysioterapeuten för första gången så kan du räkna med ca 40 min.

Tar ni emot barn?

Svar:

Ja, flera av våra fysioterapeuter är specialiserade på barnrehabilitering.

.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga kundupplevelse. Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används.